Inloopboekpresentatie Bill Mensema

Bill Mensema schrijft aan een tiendelige romanreeks, Decade genaamd. Inmiddels verschijnt daarvan het vierde deel, De aarzelende demonstrant. Dat gaan we presenteren met een

Inloopboekpresentatie

op zaterdag 5 juni

van 14.00 tot 18.00 uur

bij Uitgeverij Passage, Sint Jansstraat 15, Groningen

Een inloopboekpresentatie is gezien de omstandigheden een vervanging voor een traditionele boekpresentatie. Nu geen toespraken, geen muziek, geen ander vertier en ook geen versnaperingen, maar wel de gelegenheid om persoonlijk met de auteur te spreken en het nieuwe boek (en ouder werk) te laten signeren. Iedereen is welkom, je komst kan op elk moment die middag plaatsvinden, zo spreiden we de drukte.


De aarzelende demonstrant speelt op één avond in 1981. De hoofdpersoon is inmiddels artiestenbegeleider bij Vera geworden. Op deze avond treedt Killing Joke op in Vera, alleen: de zanger is vermist...
In het tijdsbestek van deze ene avond schets Bill Mensema een herkenbaar en humoristisch beeld van deze periode. Vera ontluikt als centrum voor de moderne undergroundmuziek en het wemelt in de stad van demonstraties (tegen de munitietrein bijvoorbeeld), kraakacties en ook nog een bezetting van het Academiegebouw. Het jaar 1981 in Groningen is nooit eerder zo treffend beschreven.

Overigens heeft Bill ook een titel voor Decade deel 5: Turquoise Days. Die roman gaat verschijnen in januari 2022.

Bestel:
kun je niet komen op 5 juni, reserveer dan alvast een exemplaar van De aarzelende demonstrant bij de lokale boekhandel of op onze website.

Hier overigens een eerder bericht over de foto op het omslag


De eigen uitnodiging van Bill Mensema:



Geen opmerkingen:

Een reactie posten