maandag 29 maart 2021

Daniël Dee signeert

Update van dit bericht:

Triest nieuws van Daniël Dee: zijn jongste dochter is positief getest op corona en nu gaat het hele gezin op aanraden van de GGD in quarantaine. We zullen  dus helaas de signeersessies uit moeten stellen. Zodra er nieuwe data zijn, maken we dat duidelijk. Blijf intussen gewoon de boeken bestellen. Overigens: alle gezinsleden zijn tot nu toe gelukkig zonder klachten.

In april verschijnt De echo van mijn voetstappen, de nieuwe roman van Daniël Dee. Een normale boekpresentatie zit er nog steeds niet in, maar Daniël Dee gaat zijn nieuwe boek wel signeren bij verschillende boekhandels in Rotterdam. Lees dus verder.

Een man wordt ’s ochtends wakker in zijn Rotterdamse huis en ontdekt dat al het leven op aarde verdwenen is. Zowel mensen als dieren zijn er niet meer. Naar een paar dagen overstroomt de boel ook nog eens, zodat hij eenzaam op een eiland komt te wonen.

De bijzonder intrigerende roman De echo van mijn voetstappen van ex-stadsdichter Daniël Dee is een echte Rotterdamse roman. Het boek speelt herkenbaar in de stad en ademt ook een Rotterdamse sfeer.

Alle reden voor Daniël Dee om exclusief boeken te gaan signeren bij enkele Rotterdamse boekhandels. Wil je een gesigneerd exemplaar ontvangen? Bestel daar dan voor onderstaande tijdstip. En maak een afspraak of je het boek na signeren krijgt toegestuurd of kunt afhalen.

Hier gaat Daniël Dee De echo van mijn voetstappen gaat signeren:

Bestel en steun daarmee de boekhandel! Vanaf 8 april is De echo van mijn voetstappen verkrijgbaar bij elke boekhandel in Nederland, maar dan natuurlijk niet gesigneerd.

Lees ook eerder bericht.

1 opmerking:

  1. Hoi Daniel, graag een gesigneerd exemplaar. Je weet waar ik woon, ja toch man.

    BeantwoordenVerwijderen