Dichters in het donker

Update:
Vanwege lawaaiige werkzaamheden aan de rondweg is Dichters in het donker verplaatst naar de Kroeg van Klaas!


Op woensdagavond 14 augustus is er in het Sterrebos in Groningen een nieuwe aflevering van Dichters in het donker, dat de afgelopen jaren uitgroeide tot een bijzonder aangenaam poëziefestival. Renée Luth, de stadsdichter, presenteert de avond en zal ook zelf voordragen. Lilian Zielstra en Daniël Dee kwamen eerder dit jaar met prachtige nieuwe dichtbundels. Mensen misten hen in het programma van de Prinsentuin, maar hier staan ze dus wel op het podium.

Het begint in het Sterrebos iets na acht uur. En dat nazit van de avond is als altijd in de Kroeg van Klaas.


Bericht van de organisatie:

Deze avond vormt de Muziekkoepel in het sfeervolle Groninger Sterrebos het decor voor het poëzie-event Dichters in het Donker, een kleinschalige poëziefestival dat zich de afgelopen jaren een eigen plek heeft weten te verwerven in het Groninger literaire landschap. 

Onder een ruisend bladerdak en in de schemering van een langzaam duister wordend Sterrebos brengt een luisterrijk gezelschap van poëten hun gedichten ten gehore.

De presentatie wordt verzorgd door de Groninger Stadsdichter Renée Luth, die ook uit eigen werk voor zal dragen. Liedjeszanger Martijn van der Zande brengt tijdens een muzikaal intermezzo een aantal eigen nummers ten gehore.

Dichters:
Renée Luth
Daniël Dee
Mauricio Plat
Maaike Rijntjes
Sylvia Dragtstra
Hubert Klaver
Lilian Zielstra
Aly Frije
Leonie Barnier
Ânne de Jong
Kasper van Hoek Fieke Gosselaar Myron Hamming

Geen opmerkingen:

Een reactie posten