Foto's presentatie De schrijfmachine

Tijdens Wildvang presenteerden we De schrijfmachine, portret van Ferdinand Langen, van Nick ter Wal. Hier enkele foto's van die gebeurtenis, gemaakt door Roos Custers.

We zien presentatrice Renée Luth schrijver en boek introduceren en de zoon van Ferdinand Langen het eerste exemplaar in ontvangst nemen.







Nick ter Wal heeft met De schrijfmachine een eervol, persoonlijk en fijn geschreven portret van Ferdinand Langen (1918-2016) gemaakt. Hij ontdekte huiveringwekkende details over de ondergang van Ferdinand vader in de oorlog, iets wat van grote invloed was op diens leven. Verder beschrijft Ter Wal de loopbaan van Langen: een veelverkochte schrijver die reclameman werd en eindigde als voetnoot in biografieën van anderen. Dat dat niet helemaal terecht is blijkt uit De schrijfmachine

Dinsdag wordt Nick ter Wal nader geïnterviewd over zijn nieuwe boek.

Later op de avond werden op Wildvang de nieuwe winnaars van het Hendrik de Vries stipendium bekend gemaakt. Voor de literatuur is dat Esmé van den Boom geworden. Volgend jaar dus een dichtbundel van haar. Zij gaat vrouwen interviewen over hun toekomst en die gesprekken verwerken tot gedichten.


Heel veel meer foto's van Wildvang 2019 vind je in dit album.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten