Vrijdag dubbel feest

Vrijdag 28 juni is een drukke dag in de Groninger boekenwereld. We hebben dan de laatste boekpresentaties van het seizoen. Dat zijn er liefst twee op een dag.

Om vijf uur in Het Paleis de lancering van het nieuwe boek van Bill Mensema: Rock 7. Lees nog maar de uitnodiging of lees de Gezinsbode van vandaag:


Op facebook schreef Bill over het programma:
Programma is nu als volgt: Hubert Klaver trapt af, dan Kasper Peters, dan Herman Sandman, dan Fieke Gosselaar, dan een akoestische set van de Crimes Of Nature (misschien ook met baby crime Peter van der Heide), dan de presentatie van het nieuwe boek door uitgever Anton Scheepstra. Dan signeren & drinken & er zijn in elk geval ook bitterballen!!! & misschien gooien we alles gewoon om, & beginnen we met de bitterballen... Zoiets... Of weer wat anders... No worries!



Maar er is meer. Ook Kasper Peters presenteert morgen een boek: Kelder. Dat verzamelt nieuwe gedichten. Het boek is primair bedoeld voor de vele festivals waar Kasper optreedt, maar Uitgeverij Passage verzorgt met plezier de distributie naar alle overige belangstellenden.

Het boek is ook een feestje om te zien en om vast te houden. Bovendien: Kasper Peters heeft de oplage persoonlijk genummerd:



Deze presentatie vindt plaats in het ORKZ aan de Emmastraat in Groningen. Optredens daar zijn er van oa. Diana Ozon, Ellen Deckwitz, Bill Mensema, Joost Oomen en Luchtkasteel.

Dat wordt dus wat, morgen. Wie er toch niet bij kan zijn, beide boeken zijn ook alvast te bestellen op de site van de uitgeverij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten