Zakenreis naar Duitsland

Je moet er een apart kaartje voor kopen en de internationale trein die vanuit Groningen vertrekt heeft ook nog eens tien tussenstations voor hij de eindbestemming bereikt. Dat klinkt dus allemaal heel wat, maar dan hebben we het gewoon over het boemeltje naar Leer. Vanmiddag reisde ik met Lupko Ellen naar die Duitse stad voor een zakelijk bezoek aan een uitgeverij annex boekhandel, gespecialiseerd in Krimi's en geïnteresseerd in het op de Duitse markt zetten van Ellens thrillertrilogie.


Het boemeltje naar Leer vanaf Groningen


In deze prachtige en sfeervolle thrillerboekhandel hadden we een succesvol gesprek over samenwerking. Het uitbrengen van Lupko's boeken in het Duits is een forse stap dichterbij gekomen. Maar we gaan ook werken aan andere gezamenlijke plannen. Bovendien gaat deze boekhandel (Taraxacum aan de Rathausstrasse) binnenkort ook de boeken van Uitgeverij Passage in de winkel verkopen



We waren met de trein gekomen om ook nog wat van het Duitse leven te genieten. Bier gedronken en vis gegeten aan de haven van Leer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten