Nu als paperback

Speciaal voor de komende zomervakantie komt Uitgeverij Passage nu met een paperbackversie van Het lied van ooievaar en dromedaris, de veelgeroemde roman van Anjet Daanje. De oorspronkelijke, gebonden versie is zeer fraai uitgegeven, maar menigeen vindt het zonde om zo'n mooi boek mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand. Daarin voorziet nu deze goedkopere versie, een uitgave met slap omslag en eenvoudiger papier. En nu dus ook bereikbaar voor lezers die de gebonden versie wat te veel aan de prijs vinden. Want deze versie verschijnt al zogeheten midprice, en ligt voor € 17,50 in de boekwinkel.



De eerste druk van Het lied van ooievaar en dromedaris verscheen in mei 2022. Anjet Daanje ontving voor deze roman een overvloed aan zeer lovende recensies. Inmiddels is het boek bekroond met vooraanstaande literaire prijzen:

  • Boekenbon Literatuurprijs 2022
  • Libris Literatuurprijs 2023
  • Inktaap 2024
  • Constantijn Huygens-prijs 2023 voor het gehele oeuvre
Ook vanuit het buitenland is grote belangstelling voor deze roman. Uitgeverij Passage heeft de vertaalrechten inmiddels aan twaalf taalgebieden verkocht: Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Frans, Tsjechisch, Noors, Zweeds, Deens, Fins, Kroatisch, Sloveens. Vertalers werken momenteel druk aan het omzetten van de omvangrijke roman. Dit najaar gaan de eerste twee vertalingen uitkomen, in het Italiaans en het Tsjechisch.

De paperbackuitgave is meteen de vijftiende druk van Het lied van ooievaar en dromedaris. Dat betekent dat er van dit Nederlandse boek straks zo'n 85.000 exemplaren verkocht zijn. Zouden we daar de verkochte e-books bij optellen, dan zijn er inmiddels meer dat 100.000 exemplaren van het boek verkocht.

De luxueuze gebonden editie van Het lied van ooievaar en dromedaris blijft gewoon leverbaar. Deze paperbackeditie is eenmalig. Dus hiervoor geldt: op = op.

Bestel deze midprice online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten