Nieuwe uitgave van jl.

De herinnerde soldaat betekent de doorbraak van Anjet Daanje als schrijfster. Er is nu grote belangstelling voor meer werk van haar. Daarom is de vorige roman van Anjet Daanje, jl., opnieuw uitgegeven. Ditmaal als midprice-uitgave; dat betekent dat het boek nu slechts € 15,00 kost. jl. werd uitgegeven in 2016 en was de eerste roman van Anjet die bij Uitgeverij Passage verscheen. De meeste eerdere romans van Daanje zijn inmiddels al e-book leverbaar, informeer bij de diverse leveranciers.


Ook jl. kenmerkt zich door de emotionele wisselwerking tussen twee hoofdpersonages, het prachtige taalgebruik van Daanje en de grondige research voor de achtergronden. In dit geval gaat het om een jongen en een meisje die als overburen opgroeien en hun hele leven contact houden, tot hun geschiedenis een dramatische wending neemt. 

Alle hoofdstukken spelen zich af op belangrijke data in de recente wereldgeschiedenis. Zoals: de eerste man op de maan, de treinkaping bij Wijster, de moord op John Lennon, de val van de Muur, 9/11, de moord op Pim Fortuyn en de val van de Lehman Brothers. 

Zie op de website van Anjet Daanje hier. Het overzicht van de data waarop deze roman zich afspeelt vind je ook in dit bericht.

Bestel jl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten