Groningse uitgevers op de Uitmarkt

Op zaterdag 5 september opent het boekenseizoen. Dan vindt in Zwolle Manuscripta plaats, met tal van schrijversoptredens, een boekenmarkt en signeersessies. Uitgeverij Passage zal daar ook present zijn.



Intussen is in het weekend van 29 en 30 augustus in Amsterdam de Uitmarkt, de aftrap van het theaterseizoen. Daar hoort traditioneel ook een boekenmarkt bij, die de laatste jaren echter behoorlijk in omvang en belang geslonken is. Van Berge Boeken is er gelukkig nog wel. In stand 28 (vlak achter het Rijksmuseum) presenteert hij aldaar een aantal Groningse uitgeverijen: Historische Uitgeverij, Philip Elchers, Kleine Uil, Monnier, Uitgeverij Passage, Profiel en Ta Gamatta. Van Uitgeverij Passage vind je daar een aantal actuele boeken - waaronder het recentelijk verschenen Mijn Streek -, en de nieuwe najaarsfolder.

Ben je in de buurt, loop vooral even langs. Voor echte boekenliefhebbers is de reis naar Zwolle meer aan te bevelen. Daar zal Uitgeverij Passage (als enige Groningse uitgeverij) op volle kracht aanwezig zijn, kun je de uitgever zelf ontmoeten en signeert een aantal auteurs in de stand. Nadere informatie volgt komende week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten