Bonnenboekje

Het is crisis in het boekenvak en dat vraagt om actie. Maar dan wel actie waar de lezer wat aan heeft. Daarom brengt Uitgeverij Passage nu speciaal voor haar lezers een Bonnenboekje uit:


In dat Bonnenboekje staan kortingbonnen voor liefst negen verschillende boeken. De totale korting bedraagt € 30,00. Je kunt de bonnen verzilveren bij de betere boekhandel*, bij de uitgeverij zelf of met een speciale code via de website van Uitgeverij Passage. De bonnen zijn geldig in de periode 1 februari t/m 30 april.

Hoe kom je aan zo'n Bonnenboekje? Simpel: iedereen die een bestelling bij Uitgeverij Passage plaatst, krijgt een Bonnenboekje meegestuurd. Eerst zien, dan geloven is ook goed. Dus als je ons je adresgegevens mailt, sturen we gewoon een Bonnenboekje toe. Dus sla je slag. Echter: voor de hele actie geldt: zolang de voorraad strekt.

Extraatje: tijdens de actieperiode kun je ook elke vrijdagmiddag van half vier tot half zes op de uitgeverij terecht.

* wij hanteren een simpele definitie van wat de betere boekhandel is: die boekhandel die boeken van Uitgeverij Passage op voorraad heeft. Als dat niet het geval is kun je beter via onze website bestellen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten