Uitnodiging Lagen in Stad

Vroeger bestaat bij de gratie van verhalen. Dat is het motto waaronder 25 archeologische voorwerpen opgegraven in de stad Groningen in het boek Lagen in Stad gepresenteerd worden. Literaire schrijvers hebben er een mooi verhaal omheen bedacht; deskundigen hebben de feiten op een rijtje gezet. Lagen in Stad is het verbluffend mooie resultaat. De vormgeving van DBDdesign maakt het boek daarbij tot een lust voor het oog.



Dit boek wordt gepresenteerd op zaterdag 16 november om 15.30 uur in de Oosterpoort (kleine zaal) in Groningen. De 25 voorwerpen zijn daar dan ook tentoongesteld. Het is een onderdeel van het archeologische congres de Reuvensdagen.

Toegang is gratis en voor iedereen. Graag wel even aanmelden via info@uitgeverijpassage.nl.

Deelnemende (literaire) auteurs aan dit boek zijn : Deelnemende auteurs: Martijn Lindeboom, Gert Kortekaas, Bianca Mastenbroek, Christien Boomsma, Tais Teng, Anton Brand, Ruth Koops van ’t Jagt, Doeko Bosscher, Paul Gellings, Ronald Ohlsen, Lupko Ellen,Herman Sandman, Dick de Boer, Bennie Roeters, Eric Bos, Anton Valens, Bill Mensema. De meeste van hen zullen bij de presentatie aanwezig zijn.

Lees ook het blog over de inhoudsopgave Lagen in Stad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten