Thrillerschrijven met Sander Blom

Op zondagmiddag 9 juni biedt het Forum Groningen de cursus 'Thrillerschrijven in één dag' door Sander Blom aan (zie de link voor informatie en opgeven).

Sander Blom schrijft zelf prachtige thrillers waarin zowel historische voorvallen als een liefde voor de eigen streek een grote rol spelen.


(Van de site:)

Ontdek de geheimen van het schrijven van een meeslepende thriller met auteur Sander Blom. Leer de essentiële vaardigheden voor een boeiend plot, intrigerende personages en het behouden van een spannend tempo. 

Thrillerauteur Sander Blom geeft les in de basisvaardigheden voor het schrijven van een spannend verhaal en gaat samen met de deelnemers aan de slag met het schrijven van een korte tekst en het analyseren van elkaars werk. Een volledige thriller zal er aan het einde van de dag waarschijnlijk nog niet liggen, maar wie weet heb je het begin van jouw boek wel te pakken!

Over Sander Blom

Sander Blom groeide op in Winschoten en woont tegenwoordig in Aduard. Hij debuteerde in 2019 met de thriller Bezeten. Daarna verschenen de thrillers Dodenherdenking (2021), Heilige Grond (2022) en Voor niets gaat de zon op (2023) van zijn hand. Ook publiceerde hij twee foto- en verhalenboeken: Mythisch Groningen en Mythisch Drenthe. Naast zijn werk als auteur heeft Sander een eigen filmproductiebedrijf en werkt hij als producent en regisseur aan (korte) speelfilms. 

Dit voorjaar verschijnt van Blom bij Uitgeverij Passage een nieuw deel Mythisch Groningen, terwijl voor het najaar weer een nieuwe thriller in de planning staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten