Foto's Dichten met oma

Een boekpresentatie op maandagmiddag 2 uur? Dan ontbreken dus alle vaste boekpresentatieaflopers. Maar de doelgroep van Dichten met oma was dan weer wel ruimschoots aanwezig. Henk Veenstra was namens SLAG aanwezig om foto's te maken, je vindt een prachtige serie op de Slag-facebookpagina.


Dichten met oma is nu verkrijgbaar in elke serieuze poëzieboekhandel. Het is een geweldig eindproduct van dit bijzondere project van de stadsdichter geworden en bevat bovendien een katern met fraaie foto's van David Vroom. Leuk is ook dat eindelijk weer eens een groot aantal dichters uit Groningen verzameld zijn in een bloemlezing.

Op de uitgeverij gaan we nu druk aan het werk met het officiële debuut van de stadsdichter Lilian Zielstra zelf: Ik zag een man met een bos bloemen naar de Nieuwstad gaan. Dat wordt gepresenteerd op maandagavond 4 februari in het Grand Theatre. Dat is de avond waarop de huidige stadsdichter uitgezwaaid wordt en bekend gemaakt wordt wie de nieuwe is. Kandidaten kunnen zich nog tot 10 december aanmelden, zie hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten